Hans Udo

Team Tientjes AcademieMijn naam is Hans Udo

 


My Statement

NLP op elke Straathoek en er bestaat altijd een andere keuze.

NLP is zicht krijgen op communicatie, vooral die met jezelf. Wat zeg je tegen jezelf en wat zeg je tegen die ander? Hoe is jouw tekst ontstaan? Weet je zeker dat het waar is? Waarnemen van meerdere waarheden geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Wie wil dat nu niet?

 In 2011 werd ik weer enthousiast over NLP. Vervolgens ben ik de opleiding gaan doen. Door dit doen, want NLP is vooral doen, ben ik meer gaan leven vanuit mijn hart in plaats van mijn hoofd. Veel mensen zijn op zoek naar geluk. Dit geluk zit niet in ons hoofd. Waarom zoeken wij het daar dan?

Mede door mijn technische achtergrond ben ik sterk analytisch. Verder heb ik een basis fascinatie over hoe alles in het leven gaat zoals het gaat. Mijn werkervaring is behoorlijk breed: van krantenjongen tot windsurfinstructeur; van elektromonteur tot technisch verkoper; van personeelsmanager tot re-integratiecoach.

Sinds 2011 dus actief bezig met NLP. Ik heb veel deelnemers enorm zien veranderen. Velen hebben mijn motto: er is altijd een andere keuze, omarmt en zijn anders gaan leven. Regelmatig word ik nog geraakt door het magische cadeau dat NLP schenkt aan de deelnemers. Het is een groot voorrecht om getuigen te zijn van het groeiproces van de deelnemers.Social Media Link

Facebook: Hans Udo

Linked In: Hans UdoHans is samen met Erna eigenaar van de Tientjes Academie. Hij vervult vele rollen op de achtergrond, coördineert en organiseert. Daarnaast coacht hij mensen 1 op 1 en is in de meeste opleiding als co-trainer en begeleider aanwezig. 

Aanvullende gegevens