Contact

Stuur ons een bericht

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA v3.

Informatie

Tientjes Academie
Poststraat 13
4851 AL Ulvenhout

Tel.nr.: 06 46753367

KvK: 56781946
BTW: NL852299709B01
IBAN: NL16TRIO 0390368490

Locatie

We trainen momenteel op twee locaties. 

De meeste trainingen van Tientjes Academie worden gegeven op de eigen locatie aan Princentuin 2a in Breda. Dit is in de wijk Princenhage. Op de eerste kaart hieronder kun je precies zien waar dit is en in welk gebouw. Er stopt een bus vlakbij. Klik op het plaatje als je hem groter wilt zien.

De trainingen die gegeven worden via MOOIWERK Breda zijn in De Teruggave, Gasthuisvelden 11 in Breda. Dit staat aangegeven op de tweede kaart. Ook zie je waar de bushaltjes zijn.

Inschrijven (IA) NLP of Verbindende Communicatie

Wat fijn dat je bij ons een opleiding wilt gaan doen! Welkom. Op onderstaand formulier kun je je gegevens invullen, we nemen dan contact met je op. Lees alsjeblieft vooraf onze algemene voorwaarden door. Wil je voordat je inschrijft, eerst meer informatie kijk dan bovenaan deze pagina voor onze gegevens.

De door jouw verstrekte gegevens zijn natuurlijk strikt vertrouwelijk. Je persoonlijke gegevens zijn dus alléén bedoeld voor intern gebruik binnen de kaders van de opleiding. Ze zullen op geen enkele manier voor andere doeleinden worden gebruikt.

Welke opleiding wil je gaan doen?

Ik heb interesse in een NLP opleiding en kan naar alle eerlijkheid maximaal dit betalen:

Ik heb alle onderstaande acties uitgevoerd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA v3.