Goed nieuws blogje.
Bredanaars: Maak gratis kennis met Verbindend Communicatie!

Woon je in Breda? Draag je op een of andere manier bij aan het mooier, beter of leuker maken van onze stad?
Kom dan bij ons de basistraining Verbindende communicatie volgen.

Juni
En dan is mei opeens voorbij… gevlogen.
Juni klinkt nog zo ver weg in mijn oren. Juni klinkt als zomer, vakantie, lange dagen.
Nou zomer en lange dagen zijn er wel, maar op een of andere manier beklijft het (nog) niet. Juni…
Het jaar is bijna half om…

 Het goeie nieuws: 100 betrokken Bredanaars mogen bij ons de basistraining verbindende communicatie volgen. Djiehaaa!!

 Verbeter Breda
In Breda werken allerlei organisaties samen aan wat Verbeter Breda wordt genoemd. Het is een poging om de alsmaar groeiende kloof tussen verschillende werelden in onze stad te verkleinen. Op allerlei gebieden.  Een goede woonruimte in een fijne buurt, kans om te worden wie je wilt zijn en een leefbaar inkomen. Er zijn allerlei acties, strategieën en bijeenkomsten om doelen in deze te halen en wij, De Tientjes Academie doen daar aan mee.

Verbindende Communicatie
Taal speelt een belangrijke rol in elkaar ontmoeten, in elkaar (willen en kunnen) begrijpen, in het verbinden. Verbindende Communicatie geeft zoveel waardevolle handvaten om de taal te spreken die daar bij helpt en onze trainingen beginnen langzaam in de stad door te dringen. Steeds meer mensen hebben van de giraf en de jakhals gehoord en steeds meer mensen vertellen hoe blij ze zijn met onze trainingen. Hoe het verbindend communiceren daadwerkelijk bijdraagt aan betere, fijnere, verbonden communicatie. En dat is echt HEEL TOF!!! 

100 Bredanaars mogen gratis onze basistraining volgen 😊
Ik ben dan ook oprecht heel erg trots en dankbaar dat we nu de kans krijgen om 100 betrokken Bredanaars deze mogelijkheid te bieden. 100 Mensen die zich op welke wijze dan ook inzetten om de stad mooier, beter, leefbaarder te maken. Aanvankelijk was het de bedoeling dat we mensen uit de aandachtswijken deze kans mochten bieden. Vanuit onze visie vergroot je dan juist kloven. Ontmoeten mensen uit de diverse werelden elkaar nog niet en dat argument werd als steekhoudend geaccepteerd.

 Summerschool
We beginnen meteen, deze zomer. Vergelijk het een beetje met het Brakkenfestival. Vier weken lang geven we steeds in een week een basistraining. Of vier ochtenden of vier avonden.

Zie www.tientjesacademie.nl voor meer informatie en mail ons vooral als je nog meer wil weten of je aan wil melden.

Erna