Hans Udo

Manager en Coach

 

My Statement: Wat die ander ook zegt, wat die ander ook doet. Het gaat niet over mij.

Dit is een van de rakende teksten van Verbindende Communicatie. Deze en de volgende oneliner houden me dagelijks bezig: Als je jezelf echt helemaal accepteert, verdwijnt de behoefte om anderen te veranderen.
Inzicht krijgen in de communicatie naar anderen en vooral naar jezelf is volgens mij enorm belangrijk in dit leven. Anderen daar in ondersteunen is heerlijk om te doen.

In 2011 werd ik weer enthousiast over NLP. Vervolgens ben ik de opleiding gaan doen. Door dit doen, want NLP is vooral doen, ben ik meer gaan leven vanuit mijn hart in plaats van mijn hoofd. Veel mensen zijn op zoek naar geluk. Dit geluk zit niet in ons hoofd. Waarom zoeken wij het dan daar?

Mede door mijn technische achtergrond ben ik sterk analytisch. Verder heb ik een basis fascinatie over hoe alles in het leven gaat zoals het gaat. Mijn werkervaring is behoorlijk breed: van krantenjongen tot windsurfinstructeur; van elektromonteur tot technisch verkoper; van personeelsmanager tot re-integratiecoach.

In 2013 hebben we voor de eerste keer bij het NLP onderdeel feedback, het model van de Verbindende Communicatie (NVC) gebruikt. Doordat dit een groot succes was, zijn we ons meer gaan verdiepen in deze vorm van communicatie. Inmiddels heb ik meerdere jaartrainingen NVC gevolgd en als Tientjes Academie zijn we steeds meer bezig met het geven van trainingen Verbindende Communicatie.

Ik heb veel deelnemers enorm zien veranderen. Velen hebben mijn motto: er is altijd een andere keuze, omarmt en zijn anders gaan leven. Regelmatig word ik nog geraakt door het magische cadeau dat NLP en Verbindende Communicatie schenkt aan de deelnemers. Het is een groot voorrecht om getuigen te zijn van het groeiproces van de deelnemers.

Hans is samen met Erna eigenaar van de Tientjes Academie. Hij vervult vele rollen op de achtergrond, coördineert en organiseert. Daarnaast coacht hij mensen 1 op 1 en is in de meeste opleiding als co-trainer en begeleider aanwezig.