(IA) NLP Pay it Forward (PiF)

 

NLP trainingen zijn intensieve en langdurige trainingen. Daarom zijn ze duur.

Op de Tientjes Academie realiseren we ons dat veel mensen niet de € 3000,- hebben die een NLP-opleiding normaliter kost. En we vinden NLP zo waardevol dat we iedereen die voldoet aan de eisen die het volgen van een NLP-opleiding vraagt, toegang tot die opleidingen moet kunnen hebben. En opleidingen die in tijd, kwaliteit en kwantiteit net zo goed in elkaar steken als je van een NLP-opleiding op welk instituut dan ook mag verwachten. Dat is wat we sowieso mogelijk maken voor mensen die over minder geld beschikken: onze prijzen zijn aangepast aan de kleinere budgetten.

En er zijn mensen die zelfs daarover niet beschikken. En ook daarvoor bieden wij mogelijkheden in de vorm van onze Pay it Forward plaatsen.

Het zijn plaatsen in de gewone opleiding, die dezelfde certificeringsmogelijkheden bieden, alleen betaal je een tientje per lesdag én je doet belangeloos iets moois terug aan de maatschappij.

Voor informatie over onze (IA-) NLP opleidingen klik je hier.

Spelregels (IA) NLP Practitioner PiF

Voor een Pay it Forward-plaats in onze opleidingen betaal je een tientje per lesdag, een tegemoetkoming in onze onkosten.  Dit betekent dat je € 200,- betaalt voor de opleiding. Dit mag in termijnen worden voldaan.

Om hiervoor in aanmerking te komen, mail je ons waarom je graag NLP wilt doen, vertel je kort waarom je het niet kunt betalen en je mailt ons een uitgewerkt plan waarin staat wat jij belangeloos terug wilt doen in de maatschappij. Jouw Pay it Forward.

Een onafhankelijke commissie beoordeelt per opleiding de inzendingen en kiest daar de mensen uit.

Je mail kun je sturen naar: tientjesacademie@gmail.com onder vermelding van PiF NLP

 

Spelregels (IA) NLP Master-Practitioner PiF

Als je bij ons de NLP-practitioner opleiding hebt gedaan op basis van Pay it Forward, bekijken we voor de master-opleiding opnieuw je situatie. Bij ons zijn financiële beperkingen nooit reden om geen NLP te kunnen doen.
Heb je ergens anders je NLP practitioner opleiding gedaan en wil je voor een NLP-Master-Practitioner PiF plaats in aanmerking komen, vragen we je ons te mailen waarom je graag verder wilt met NLP, kort te omschrijven waarom je het niet kunt betalen en vervolgens een plan waarin staat wat jij belangeloos terug wilt doen in de maatschappij. Jouw Pay it Forward. We nodigen je dan uit voor een intake gesprek.

Je mail kun je sturen naar: tientjesacademie@gmail.com onder vermelding van PiF Masters NLP.