Jan Broere

IA-NLP trainer

Mijn naam is Jan Broere, geboren in 1959 in Terneuzen. Zeeuws-Vlaanderen. Ik heb een technische opleiding gevolgd aan de HTS in Breda en ben daarna ook aan de slag gegaan in een technisch beroep. Na een aantal jaren werd het mij echter duidelijk dat ik geen “pure” techneut was. Ik begreep het allemaal, kon het allemaal maar ik kon er niet mijn hart en ziel in kwijt. Toen ik op een bepaald moment een training volgde die zich veel meer met de mens en zijn kunnen bezig hield wist ik welke kant ik op moest en ben ik een aantal opleidingen gaan volgen zoals NLP Practitioner, Master, NLP Coach, familieopstellingen en de opleiding voor IA-NLP trainer.

WAT WIL IK & WAAROM

Ik geloof dat de meeste mensen hun potentieel niet ten volle benutten en ook niet weten hoe ze dit kunnen aanboren, vaak geblokkeerd door hun gedachten of door hun overtuigingen. Door dingen anders te gaan zien of door je overtuigingen aan te passen kan er ruimte ontstaan voor volgende stappen in je ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens tot enorm veel in staat is maar ook dat hoe langer je ergens mee rond blijft lopen hoe groter de uiteindelijke consequenties zijn. Dit weet ik uit eigen ervaring. Daarnaast heb ik zelf ondervonden hoeveel mogelijkheden je hebt om zelf richting te geven aan je leven. Wacht dus niet te lang met het ondergaan van onnodig lijden en neem de volgende stap. Een waardevol instrument hierbij is NLP, niet als heilig dogma, maar als een heel goed stuk gereedschap.

WAT DOE IK

Ik heb nog steeds mijn technische baan, maar daarnaast coach ik mensen die in hun leven vast lopen of behoefte hebben aan een stuk tijdelijke ondersteuning. Maar wat doe ik dan voor de Tientjes Academie? Samen met 2 andere collega’s verzorg ik trainingen voor zowel NLP Practitioner als ook voor de NLP Master Practitioner. Ik hou er enorm van om kennis te delen en weet uit ervaring wat NLP kan betekenen en dat gun ik anderen ook heel graag. Dat ik vroeger ook wel met een gitaar op een podium te vinden was, en soms nog wel ben, helpt er wel aan mee dat ik het ook heel fijn vind om voor de groep te staan. Ik hou van de interactie, het samenzijn en het samen kunnen lachen maar ook huilen als dat nodig is en ben er oprecht dankbaar voor dat ik een stukje op het pad van een ander mag meelopen.

De Tientjes Academie doet meer dan alleen NLP dus naast het trainen verzorg ik met 2 andere collega’s één keer in de maand een avond familieopstellingen, ook heel bijzonder. Ik hoop je graag welkom te kunnen heten op de Tientjes Academie dus als je geïnteresseerd bent, dan is er geen betere tijd om een stap te zetten dan nu.

Jan is IA-NLP trainer in de NLP opleidingen, verzorgt samen met Sandra en Jos de familieopstellingen en het systemisch werk en doet 1 op 1 coaching.