Jos Verbunt

NLP Trainer

 

Ik houd van mensen, trainingen geven en coachen. Positieve energie en kracht te laten stromen. In de uitvoering van mijn ambitie, ontdekte ik jaren terug de impact van het pay it forwardprincipe en heb het ontstaan van Tientjes mogen aanschouwen. Niets kan een mens zo uitdagen en niets geeft zoveel voldoening dan hier aan bij te kunnen dragen.

Mijn specialiteiten

Met meer dan 30 jaar ervaring in activiteiten waar het ontwikkelen van mensen centraal staat, sta ik nog steeds te kijken waartoe een mens in staat is. Mensen nieuwe dingen laten ontdekken, in hun omgeving, in anderen, in eigen kwaliteiten en capaciteiten, is iets wat mij in beweging houdt.

Als begeleider/ personal coach en trainer in die ontwikkelingsprocessen vervul ik vanuit mijn functie een belangrijke rol om deelnemers en coachees maximaal uit te dagen tot daadwerkelijke gedragsverandering.

Dit realiseer ik door individuele aandacht, op een rustige, eenvoudige en tegelijkertijd effectieve manier kijken naar het potentieel wat iemand in zich heeft.

Een technische achtergrond, bedrijfskundige inzichten, gecertificeerd NLP-trainer, gecertificeerd hypnosetrainer, begeleider familieopstellingen en nog meer ondersteunende opleidingen borgen een maximaal rendement.

Wat ik doe, doe ik met hart en ziel. Er is een groot bewustzijn van de waarde van een glimlach. Het leven ziet ik als een prachtig cadeau, een mooi avontuur waarin het mooie, het aangename en het goede overal in terug te vinden is. De kracht en de positiviteit die hieruit komt, mobiliseert passie bij anderen en bij mijzelf

Enkele belangrijke uitgangspunten in het leven zijn voor mij:

Geniet zolang je leven ziet.
In ieder mens zit schoonheid
Groeien doe je door leren van, leren aan.

Jos is als vrijwillige trainer verbonden aan de tientjes Academie. Hij geeft NLP trainingen, begeleidt samen met Sandra en Jan de familie-opstellingen en het systemisch werk en Jos is onze hypno-expert. Hierin geeft hij zowel training als individuele coaching.