De Tientjes

Academie

De Tientjes Academie is een meer dan bijzondere opleidingsplek in Breda. Opgericht in 2011 door Erna  met als doel communicatietools, communicatievaardigheden beschikbaar maken voor álle mensen. NLP op elke straathoek! Inmiddels NLP én Verbindende Communicatie op elke straathoek!!

Op school leren we rekenen, schrijven, aardrijkskunde, maar communiceren staat niet op de roosters. Terwijl we dát nou juist zo ongelofelijk hard nodig hebben om met elkaar te verbinden, elkaar te begrijpen en met elkaar te wonen, te werken en te leven.

Op de Tientjes Academie geven we NLP-trainingen en trainingen Verbindend Communiceren voor betaalbare prijzen, zodat iedereen in de gelegenheid is de schatkist van deze modellen te leren kennen en te leren toepassen.

Op de Tientjes Academie werken we via communicatie aan je persoonlijke ontwikkeling. We trainen geen kunstjes en modellen.  We nemen je mee in het integreren van deze tools in je leven. Op die manier kun je jezelf effectiever en passender bij wie jij bent en wilt zijn uiten en verbinden en zo op jouw unieke manier de wereld een beetje mooier maken.

In Breda werken we samen met de Vrijwilligersacademie die mogelijk maakt dat vrijwilligers in Breda gratis de basistraining Verbindend Communiceren kunnen volgen. Daarnaast publiceren ze onze trainingsdata. Een prachtige en warme samenwerking waarmee we werken aan het realiseren van onze Droom: Breda de meest Verbindende Communicatie stad van Nederland te maken.

Ook werken we samen met gemeente Breda die het mogelijk maakt dat mensen in het bezit van een Breda-Pas korting kunnen krijgen. Zie https://www.breda.nl/acties-bredapas voor meer informatie. Vermeldt in een mailtje aan ons als je van dit aanbod gebruik wilt maken.

Op onze pagina Historie Tientjes Academie vind je welke trainingen we allemaal gegeven hebben en andere belangrijke ontwikkelingen.

 

Bekijk de verschillende (IA) NLP Opleidingen

Bekijk Training Verbindende Communicatie

Team Tientjes Academie

Erna Smeekens

Erna Smeekens

IA-NLP trainer, Trainer Verbindend Communiceren, mBiT trainer

Erna is de bevlogen bedenkster en oprichtster van de Tientjes Academie. Met haar ongebreidelde enthousiasme neemt ze je mee in de wondere wereld van NLP en/of Verbindende Communicatie.

Lees meer

Hans Udo

Hans Udo

Manager en Coach

“Wat die ander ook zegt, wat die ander ook doet. Het gaat niet over mij.”

Dit is een van de rakende teksten van Verbindende Communicatie. Deze en de volgende oneliner houden me dagelijks bezig: Als je jezelf echt helemaal accepteert, verdwijnt de behoefte om anderen te veranderen.

Lees meer

Jos Verbunt

Jos Verbunt

NLP trainer

Ik houd van mensen, trainingen geven en coachen. Positieve energie en kracht te laten stromen. In de uitvoering van mijn ambitie, ontdekte ik jaren terug de impact van het pay it forwardprincipe en heb het ontstaan van Tientjes mogen aanschouwen.

Lees meer

Jan Broere

Jan Broere

IA-NLP trainer

Mijn naam is Jan Broere, geboren in 1959 in Terneuzen. Zeeuws-Vlaanderen. Ik heb een technische opleiding gevolgd aan de HTS in Breda en ben daarna ook aan de slag gegaan in een technisch beroep. Na een aantal jaren werd het mij echter duidelijk dat ik geen “pure” techneut was.

Lees meer